Siden sist

Siden sist har vi feiret at svigerfar har fylt 50. Vi ble invitert til Loen, for å dra opp den nye Skyliften. Det var stas, og det var en helt fantastisk utsikt fra toppen! Selve heisturen var litt skummel for de av oss som er plaget med høydeskrekk, men det var heldigvis helt overkommelig. 


Jeg klarer ikke slutte å bli imponert av vestlandsnaturen, jeg. 

Siden sist har jeg investert så mye i garasjegymen vår, at det bare må brukes. Og det blir brukt også. Jeg må bare ha litt rutiner på ting. Så det prøver jeg å få. Nå står ting skrevet i kalenderen min, så jeg må bare gjennomføre.


Det er flaks at vi har spreke naboer også, som stiller opp på et par minutters varsel for å joine på en team-økt.

Siden sist har jeg klart å få lille prinsesse-vilikke til å ha en klemme i håret lenge nok til at jeg klarte å få tatt et bilde. Hun er generelt lite begeistret for å ha ting på hodet, om det så er luer, hårbøyler, hodebånd, hårstrikk eller hårklemmer.


Jeg er så enormt forelsket. Har du sett noe så nydelig?

Siden sist har vi vært på Baluba-lekeland. Når vi har venner som bor 40 minutter unna er det praktisk å kunne møtes på halvveien. Sofie lærte seg å gå for 2 uker siden, så nå har hun selvfølgelig lært seg å løpe. Da er det praktisk med myke matter hvis hun skulle miste balansen litt, og mor kan sitte i ro og fred og ikke være redd for at knall og fall skal bli tårer og snørr.

Så sånn er nå livet. Det er tid til litt jobbing og innimellom, men med manglende barnehageplass blir det mye hjemmetid og babytid. Og strikketid, men det er fremdeles julegaver på pinnene, så ingenting vises frem her. Enda. Stay tuned!

Én kommentar

Tante Jul

01.11.2017 kl.13:43

Nå som det er november og allting begynner jeg å gjøre meg klar for et julegerilja-prosjekt med å pynte tre i skogen igjen, og da tenker jeg naturligvis på deg og juletreskogen. Du sørger vel for at det står et ferdigpyntet tre og glitrer når det er åpen dag der i år?

Skriv en ny kommentar

A

A

29, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits