Som sagt, så gjort

Besto mi er min absolutte hage-gudinne. Jeg var så heldig at jeg fikk noen liljekonvall av hun for noen år siden, med beskjeden "de kan bare stå der i potten sin, så blomstrer de når de gjør det. Du trenger IKKE å ta de inn om vinteren." Hun kjenner meg godt. Det skal helst være enkelt og pent. Det er også en enorm bonus at Besto i alle år har brukt parfymen Lilly of the valley, sånn at når de blomster lukter de som hun.

Besto (og besten) har hatt en ganske vill hage. Når jeg var yngre husker jeg den som gigantisk. De hadde masse trær og busker, forskjellige planter og markjordbær. I voksen alder har jeg innsett at den faktisk ikke var så enorm som jeg trodde den var, men likevel full av forskjellige planter. En av de tingene jeg husker best har vært Besto sin klematis.

Så etter jobb i dag endte jeg opp på plantasjen. Og etter middag befant jeg meg plutselig oppi fjellveggen ved garasjen for å feste klatrenetting til mine nye innkjøp.

Nå blir det bare spennende å se om jeg klarer å ta like godt vare på disse som hun har gjort med sin.

Og sånn for sikkerhets-skyld så kjøpte jeg også en humleplante, som i følge alt av hageforum skal være ganske idiotsikker.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

29, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits