Siden sist

Kjæresten mener at denne bloggen er blitt kjedelig. I følge han er det for mye strikking, og for lite nakenbilder. 

Så da er det bare å krype til korset. Siden all strikkingen i juni har vært på julepresanger blir det ikke noe innlegg om juni-strikk. Istedenfor blir det masse bilder, blant annet et som inneholder kropp. 

Hald dykk fast!

Siden sist..


Siden sist har jeg fått meg ny pc. Jeg har fått meg en chromebook. Noe som innebærer at det ikke er windows, men google sitt eget operativsystem. Det byr på litt utfordringer, men jeg finner vel ut av det etterhvert. Håper jeg.


Siden sist har jeg fremdeles lagt min elsk på mimrefunksjonen til facebook. Som når den minner meg på at for 5 år siden var jeg på hemmelig tur til London, der jeg bare ble hentet hjemme og ikke visste om jeg skulle ombord på et fly eller en båt. Det var såvidt mamsen fikk vite hvem jeg skulle på tur med. 

Siden sist har det vært Vestlandssommer..

Og Sofiusen har fått sitt aller første regntøy med stilige støvler. Siden vi bor i Bergen (eller, strengt tatt på Sotra), så har dette blitt brukt mer enn plaskebassenget vi kjøpte i mai.. Evig optimist..

Selv om Sofius har klær for all slags vær, så er dessverre moren hennes allergisk mot å være kald og våt.. Så det blir litt tid til leking innendørs.


Heldigvis har vi et kjøkkenskap fullt av gøye ting. Og siden sist har dette blitt brukt mye..

Siden sist har Kjæresten vært en langhelg på pappa-ferie hos bestekompisen i Oslo. Noe som betød at jeg måtte ta ansvar for å holde huset i orden i flere dager, helt alene. Jeg er fra naturens side dessverre ikke i stand til å se rot. Men jeg tror det gikk sånn noenlunde greit. Jeg klarte til og med å sette ned bosset på riktig dag! Helt av meg selv.

Heldigvis har jeg litt assistanse når det kommer til klesvasken. For den hoper seg opp!

Siden sist har det vært "Åpen Hage" i nabolaget. Vi er så heldige at vi har en liten zoo i nærheten, og vi har vært enda mer heldige med naboene våre. Så vi har vært på familieutflukt og sett på både fugler og dyr sammen med nabofamilien. Det var ganske stas for de små, og det så ut som om det var enda mer stas for pappaene.


Det kan meldes om at kaninene var enormt populære. Mini-grisen derimot, den var ganske skummel.

Siden sist har jeg vært i utdrikningslag. 


Det vakre vesenet til venstre skal gifte seg i august. Og forloveren og søsteren hennes hadde virkelig stelt istand en fantastisk dag, for alle involverte. Vi holdt på å le oss ihjel når vi spilte boblefotball, bruden fikk kjørt seg på vannscooter og så avsluttet vi med flere timer i boblebadet. Det var rett og slett en helt perfekt dag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

29, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits