Et helt halvt år

Klisjéalarm!

Tiden løper fra meg! 

For et halvt år siden, 12/07/16 klokken 16.12 fikk vi for første gang møte Sofie, vi fikk ansvar for et rynkete lite vesen som vi hadde laget, og som jeg hadde ruget på i 9 måneder. Det var litt rart, for vi kjente hun jo ikke. Selv om vi hadde snakket med hun inne i magen, og kjent på sparkene og hikkene hennes, så visste vi jo ikke hvem hun var.
Men nå har vi blitt kjent med hun. Vi hører på rapene hennes om det også kommer gulp, vi kjenner igjen når hun gråter av trøtthet, vi vet at hun elsker å bade og å spise frukt. 

Og så har vi blitt litt mer avslappet. Vi klarer å ta på hun klær ganske fort, uten å være redd for at vi skal ødelegge hun. Vi klarer å bære hun med en arm. Jeg kan gå på do mens hun ligger på gulvet i stuen og leker. Det er lettere å flytte hun fra et fang til et annet. Men vi må likevel kikke litt ekstra på hun før vi sovner, sånn bare for å være heeelt sikker på at hun puster. (Det beste er egentlig å pirke litt borti hun sånn at hun både beveger seg og lager lyd..)

Men samtidig er det også mer å passe på! Nå snur hun seg fra rygg til mage, som betyr at hun lett kan rulle bortover gulvet og plutselig få tak i ting som tidligere var utenfor rekkevidde. Hun kan ikke ligge på sofaen uten tilsyn, og om kvelden må vi inn flere ganger for å se at hun ikke har snudd seg i sengen.
Men det er så gøy å følge med på alt det nye som skjer! Alt det gøye som oppdages og de nye tingene hun lærer! 

Jeg skjønner faktisk ikke hvor tiden blir av. Det går så alt for fort!

2 kommentarer

Victoria Larsen

12.01.2017 kl.17:08

Jeg håper du får en fin torsdag :-)

Tante Jul

12.01.2017 kl.21:37

Hihi, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har pirket på en av mine gutter for å sjekke om han lever...

Gratulerer med halvåring, dette går jo bra! :)

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits