Rot i tradisjonene

Tradisjonen min er egentlig å sette opp og pynte juletreet lille julaften.

Men så er jeg tilfeldigvis sammen med Grinchen, som ikke kan forstå hvorfor vi skal dra et tre inn i stuen, pynte det og så hive det ut bare 1 uke senere.

Så for å få mest mulig ut av juletreet.. Satt jeg det opp en hel dag før, jeg.

Såvidt jeg har forstått skal trendy juletrær ha et tema. Nå kan vel ingen påstå at jeg er særlig trendy av meg, men temaet i år (og i fjor, og året før der, og året før der) er MINNER. Her henger julepynt jeg fikk av min tante mine første juler, med både navn og årstall. Jeg har hengt opp den litt forvirrede pingvinen jeg kjøpte til Kjæresten den første julen vi feiret sammen. Jeg har hengt opp turtelduene jeg kjøpte når vi var på vår første ferie sammen i London for mange år siden. Det henger også en liten bok på treet, som jeg har fått av min mor (som jobber på bibliotek). Noe er julepynt jeg har fått eller stjålet med meg fra mine foreldre, andre ting har jeg kjøpt i nyere tid.
Og så tyvåpnet jeg en av Sofie sine julegaver, sånn at hun også har et minne hengende på treet. En nydelig glasskule med navn og årstall som hun fikk av en baby-venninne og hennes familie. 

Kjæresten har prøvd å påstå at jeg skal få ha tre til neste år også, men da skal vi kjøpe masse julekuler i bare en farge. Vi får se når den tiden kommer.. Jeg tror nok det i så fall må bli i tillegg til høyhelte sko, bøker, pingviner og turtelduer.

Én kommentar

funderier

23.12.2016 kl.00:02

Jul er tradisjon, også på juletreet...Litt gammelt, litt nytt, minner fra tidligere julefeiringer...

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits