Oslove

Å kjøre fra Bergen til Oslo er ganske langt. Når man også har en baby kan det fort kjennes enda lengre ut. Vi hadde egentlig tenkt å ta toget, men det var planlagt buss for tog fra Voss til Bergen, og det er dessverre uaktuelt med en liten baby.

Sofie er ikke en sånn baby som sovner med en gang hun settes i bilsetet og vi begynner å kjøre. Dessverre. Men hun er heldigvis verdens mest tålmodige lille jente. Så med litt god planlegging, far som sjåfør og mor i baksetet utrustet med masse leker og et par skurketriks, så gikk det faktisk overraskende bra.


Vi bodde hos Karoline, Robin og Jorm. Sofie synes at det var superstas å få en ny kompis som er like facinert av gulpekluter som hun er.


De hadde mange gode samtaler, og flørtet litt.


Vi traff slekten, og mine søskenbarn, onkel og tante fikk hilse på den nyeste Solli-jenten. Hun underholdt alle en stund og sjarmerte alle i mils omkrets, før hun sluknet på fanget til min kusine.


Vi var på babykino og så skifilm. Vi har vel egentlig tenkt at hun ikke skal se så mye på skjermer, fordi det er så mye bevegelse og det er fare for at hun kan bli overstimulert. Men foran et stort kinolerret ble det litt vanskelig. Heldigvis sovnet hun etter en liten stund.


Pappaene koste seg også ganske bra.


Og vi hadde oss en liten tur rundt i hovedstaden og lekte turister.

Det var utrolig deilig å bo en plass der du ikke trenger å være gjest. Vi var liksom ikke på besøk, det var som om vi var hjemme, bare i Oslo.

2 kommentarer

Victoria Larsen

30.11.2016 kl.12:58

Herlige bilder :D

A

02.12.2016 kl.21:04

Victoria Larsen:
Takk :)

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits