Bratten og Spekter

Spekter har blitt omdøpt til Spectre av mange av mine lege-venner. Jeg er ikke særlig dypt inne i James Bond sin verden, men såvidt jeg har forstått er Spectre en ond organisasjon som vil ta over verden, og det er derfor man har helter og agenter som James Bond.

Anne Karin Bratten er leder eller talsperson eller et eller annet viktig for Spekter. Det er iallfall hun som er i avisene og uttaler seg. Og det er hun som har gullkorn på gullkorn om den pågående konflikten. Og som sist tråkker hun i salaten mer enn en gang. Forrige gang jeg bet meg merke i henne var når sykepleiere streiket i 2011, da skrev jeg dette innlegget.

Siden 2011 har jeg fått ny arbeidsgiver, og ny arbeidsgiverorganisasjon. Nå er jeg ikke lengre under KS, men Spekter. Og jeg hadde faktisk glemt hva hun som representerer min arbeidsgiver mener om meg og mine kolleger.
Men nå husker jeg det, og jeg kan reflektere litt over hvorfor jeg ble sykepleier. Var det for å hjelpe folk, eller for å produsere helsetjenester? Det er jo noe å tenke over, mens jeg nyter min kaffi latte.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits