Snakker med meg selv, igjen

(Forrige gang jeg snakket med meg selv.)

Bloggen: Aleksandra?? ALEKSANDRA?? Er du der?

Aleksandra: Jada. Jeg er her. Hva lurte du på?

Bloggen: Det har bare vært så stille i det siste. Ingen nye blogginnlegg på lenge. Eller, ingen skikkelige iallfall. Jeg blir bare litt bekymret.

Aleksandra: Det er absolutt ingen grunn til bekymring. Du kan bare slappe helt av.

Bloggen: Det er jo betryggende å vite. Hva er det du holder på med for tiden da? Siden du er for opptatt til å tenke på meg? (Snufs.)

Aleksandra: Nei, hva skal man si? Jeg er bare veldig trøtt og sliten. Og kvalm. Og så har jeg drevet og sovet 15 timer om dagen. Og så er det litt slitsomt når jeg må stå opp midt på natten fordi jeg trenger sylteagurk eller melk. Det er visst ganske slitsomt å gro et nytt menneske i magen. Så da har jeg ikke allverdens overskudd til andre ting. Dessuten får jeg ikke lov til å drikke så mye kaffi som før, han er blitt ganske streng han Kjæresten. Men det er heldigvis i bedring, ikke strengheten til Kjæresten altså, men energinivået og kvalmen. Så jeg kommer nok sterkere tilbake.

Bloggen: Jammen, oj. Du er gravid? Så gøy da! Da blir det vel masse blogginnlegg fremover med ukesoppdateringer og magemål og navneforslag og sånn da?

Aleksandra:  Det stemmer det, det er veldig rart. Men det er faktisk en levende baby inni magen min. Men jeg må nok skuffe deg. Jeg kan love deg at det ikke blir masse blogginnlegg om dette fremover. Det kommer kanskje et innlegg innimellom, men noen fast spalte om graviditeten blir det ikke.
Jeg skal heller gi beskjed når formen kommer seg. Men nå vet du det iallefall. Beklager at det er litt stille her, men jeg synes at jeg har en legitim unnskyldning.

Bloggen: Det har du jo. Da snakkes vi mer etterhvert.

5 kommentarer

Anbjørg Eilertsen

28.01.2016 kl.14:34

Gratulerer!

A

01.02.2016 kl.15:59

Anbjørg: Takk :)

funderier

28.01.2016 kl.20:42

Gratulerer. Det blir nok en spennende tid for familien. Lykke til!

A

01.02.2016 kl.16:00

Funderier: Tusen takk for det. Det er veldig spennende, og litt skummelt. Men vi gleder oss, begge to :)

visitkari

05.02.2016 kl.22:51

Der er du jo!!! En av de bloggvennene jeg tror (inne i hodet mitt) at jeg kjenner - fordi jeg har fulgt bloggen din så lenge.

Long time No see beklager. Studenthverdagen er slitsom for gamle kjerringer, men nå er jeg sånn cirka i rute og kan unne meg den luksusen det er å skrive massevis av unødvendige ting på nettet :)

Gratulerer så masse forresten, med groen i magen. Jeg er litt treig å strikke, så jeg tror jeg må begynne med en gang. Strikker en lyseblå og en rosa sokk - sånn for sikkerhets skyld!!!

Anyways love you! Skal tenke på deg hver gang jeg ser en sylteagurk :)

-klem-

Kari/Hestia

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits