Perfekt

Alt skal liksom være så perfekt. Men det er visst ingen som har det perfekt.

Så det er ikke lov med perfekte bilder på sosiale medier, fordi det tydeligvis ikke går ann å ha det sånn.

Det betyr visst bare at man prøver å dekke over det trøblete. At man prøver å skape en illusjon av at livet er perfekt, selv om livet generelt er elendig. Man får ikke lov til å ha en jobb man elsker, gode venner, fint i hjemmet, familieforholdene sine i orden og et bra og stabilt forhold. Det er ingen som får lov til å ha det sånn. 

Så forelskede meg som legger ut kjærestebilder på Instagram med klissete tekst, jeg prøver visst å dekke over at forholdet vårt tydeligvis ikke går bra. 


(Sensurpolitiet er på do, og kan ikke stoppe meg.)
Jeg innså for noen dager siden at dette er min fjerde Roskilde festival. Noe som betyr at det er min fjerde sommer med sommerfugler i magen og kjekkasen ved min side. Noe som betyr at det er tre år siden jeg innså at: "oj, jeg er kanskje litt forelsker jeg". Noe som betyr at jeg har brukt tre år på å bli kjent med han, på godt og vondt, og jeg har hatt tre år på meg til å sette mer og mer pris på han, og til å elske han mer og mer.
Det er ikke alle som kan dra som kjærester på festival, og komme hjem sammen i et stykke. Men meg og deg, altså.
#TheMintuIsTalking #MyMan #kjærleik

Jeg synes det er vanskelig å måtte forholde seg til sånne ting jeg. Jeg er veldig lite flink til å late som, også på sosiale medier. Hvis jeg har det fint der, så har jeg det fint ellers også. At det liksom skal være et dobbeltspill involvert i hvordan man fremstår orker jeg bare ikke å forholde meg til.

Jeg kan godt være kjempeprivat på sosiale medier, og legge ut bilder av den store haugen med oppvask som står på kjøkkenbenken nå. Eller jeg kan vise bunken med klær som burde vært brettet og lagt på plass i skapet.
Det handler ikke om å lyve og fremstå som noe som ikke er sant, men om å dele de fine tingene i livet. Og i mitt liv er en av de fine tingene kjæresten, og hvor glad vi er vi hverandre. 

Det er bare sånn at noen ganger er det noen som har det sånn som de sier. Rett og slett bare perfekt. Det er bare å spy, men noen må det faktisk være lov å ha det fantastisk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits