#PappasPrinsesse

Det som er greit med en pappa som interesserer seg for sykling er at man kan spørre han om råd når det kommer til sykkelkjøp. Som når jeg tenker at det er "ganske" flatt mellom hjemmet mitt og jobben min, og at kanskje jeg skulle ha kjøpt meg en sykkel, sånn at jeg ikke trenger å ta bilen eller banen til jobb hele tiden. Greit å kunne variere litt, og så blir man jo mye sprekere av å sykle også. For ikke å snakke om alle pengene jeg sparer.

Og dette synes jo selvfølgelig min pappa er en kjempegod idé, så han vil gjerne hjelpe. Og når han kommer med forslag som er litt utenfor din prisklasse, så kan det være han er behjelpelig med det også. 

Og når vi kommer frem til sykkelbutikken og han ser hvilken jakke jeg har tenkt å sykle i ("den er for mørk, du blir ikke sett av bilene!) og hører hvor gammel hjelmen min er ("de går ut på dato etter 5 år!") og at jeg har generelt lite av utstyr som tydeligvis er obligatorisk for enhver halvseriøs syklist, så hjelper han gjerne litt til med det også.

Så ja, jeg er bortskjemt.

Med ny sykkellås, ny hjelm, nye hansker, ny sykkeljakke, nye blinkende lys til å ha på sykkelen, nye refleksbånd til å ha rundt beina og ikke minst, ny sykkel. Generelt er jeg veldig heldig. Og veldig glad for at papsen gidder å spante på meg skikkelig sykkel og utstyr, sånn at jeg kan ferdes tryggere i trafikken når jeg skal bytte ut fire hjul med to.

(Selvinnsikt er en fin ting.)

Én kommentar

funderier

27.04.2015 kl.09:27

Haha, den situasjonen kjenner jeg godt, men jeg kan forsikre deg om at det er en glede å kunne bidra med råd, støtte og kanslje noen kroner...Bare det å bli spurt om å delta i handelen er flott for en far og eller bestefar.

Lykke til med sykkelen og sykkelturene.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits