Se på at malingen tørker

Iallefall nesten. Det er vel kanskje heller oljen?

Jeg var litt ulydig jeg. Skulle jo ta det med ro. Men når jeg (av alle mennesker) blir bitt av rydde/fikse/husmor basillen er det bare å holde seg fast. Helst med begge hendene. Jeg endte iallefall opp med full ommøblering, montering av ting som ikke var i orden og løping rundt omkring med støvsugeren. Galskap.

Og når jeg endelig fikk hjelp til å få mitt nye salongbord til å stå beint måtte jeg selvfølgelig bruke litt ekstra tid på bruksanvisningen. Sånn bare for å bevise at grunnen til at jeg (og 3 andre) ikke skjønte patenten var dårlig bruksanvisning. (Og det stemte! Sånn for ordens skyld.) Og da, mens jeg studerer bruksanvisningen for å se om det på et eller annet merkelig sted stod forklart det (tydeligvis) åpenbare legger jeg merke til noe som står der...

Og jeg kommer på at dette bordet har jo faktisk vært i bruk i ca 2 uker. Riktignok på skjeve og ustø bein, men det har jo vært i bruk. Uten å ha vært oljet.

Det kan jo være forklaringen på hvorfor det fliste seg veldig og ble litt stygt når jeg klarte å sparke ned en kopp kaffi over det. Og det kan være forklaringen på hvorfor det er fullt av rundinger etter glass. Skikkelig lyspære-moment der altså.

Hva ble løsningen? Google, selvfølgelig. Og hva finner jeg??

La meg sitere:
"Storebrand stilte følgende spørsmål vi Norstat:

«Hvilken av disse pussefillene tror du er mest brannfarlige med hensyn til selvantenning. Pussefille med white spirit, linolje eller vannbasert maling?»

Hele 60 prosent av respondentene tror på white spirit, men det er ikke riktig. Det er nemlig linolje som er mest farlig, og det visste kun 28 prosent."

Joda. Så nå har jeg store planer for resten av dagen. Nemlig å sitte klar med brannslukningsapparatet og følge med på klutene jeg brukte til å olje bordet med.. Selv om de er FORSVARLIG plassert oppi et Dolmio-glass, fylt med vann.

Herregud, for et STYR! 

 

2 kommentarer

*Hylja*

27.08.2012 kl.13:02

Hahahahha! Åh, du får koke deg en kopp te og lese en bok mens du sitter der med brannslukningsapparatet. Gosh, jeg ser det for meg... Kunne nesten laget en chibi-tegning av det. :3

A

27.08.2012 kl.13:04

*Hylja*:
Nå jeg tenker meg om tror jeg kanskje jeg skal ta det med en klype salt. Når det er så få som visste om det så er det nok en god del som har gjort "feil" opp igjennom tidene uten at det har hatt store konsekvenser.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits