Tanker fra kjøkkenet

På et eller annet tidspunkt ble pcen min flyttet inn på kjøkkenet. Og siden jeg er særdeles lite effektiv på ryddefronten for tiden har den nå stått der i en liten uke. Det gjør ingenting altså. Kjøkkenet mitt er varmt og så er det nært nødvendigheter som vann og kaffi. Ganske greit å ha den stående her egentlig. 

Jeg tenkte iallefall å vise frem de nye kjøkkengardinene mine. De har har hengt opp helt selv, uten hjelp. (Det må vel alle ha fått med seg til nå? Jaja, det skader ikke å påpeke det en gang til.)

Sånn ser iallefall de ut. Så nå kan jeg trygt gå på kjøkkenet i bare trusen om morningen/dagen/kvelden/natten. Greit å få på plass før skolestart, siden det er en barneskole rett bortenfor her. 

Og så har jeg kjøpt meg en ny kopp! Så nå har jeg ikke bare en masekopp, men også en rotekopp. Nå mangler jeg bare en tøysekopp og en tullekopp, så er samlingen komplett.

Den (kanskje litt for) ekstremt observante leser/stalker legger kanskje merke til at jeg på disse bildene kjører midtskill. Det har sin ganske enkle og naturlige forklaring. Sidecuten min altså. Den gode ideen jeg fikk en sen natt, om at jeg skulle klippe av meg halvparten av håret på hodet. Den har jeg altså bestemt meg for å gro ut igjen. Det er iallefall planen min så langt. Det kommer ann på hvor irritert jeg blir av den. Det kan være at det klikker for meg snart, og resten av håret også forsvinner. Det er ikke godt å vite. Den var ganske kul når den var kort, men når den oppfører seg sånn som den gjør nå er den rett og slett HÅPLØS! Og med det tempoet håret mitt vokser i kommer jeg nok til å være irritert og frustrert over håret mitt en god stund til. Nå har jeg til og med kjøpt inn melk, bare sånn at jeg skal få det til å gro fortere. Jeg har ikke hatt melk i kjøleskapet siden.... ever.
Det har seg nemlig sånn... At så godt som HVER gang jeg ser meg selv i speilet (det er ikke kjempeofte, men det er ganske  mange speil på jobben, for å si det sånn....) så står håret mitt rett ut. Sidelengs! 

Veldig greit når jeg har stått og snakket med en pasient, og så kaster et halvt blikk i speilet over vasken på vei ut fra rommet, så ser håret mitt sånn ut. Gidd å bli tatt seriøst liksom. "Hei, jeg skal bare stikke denne svære sprøyten med denne lange nålen inn i skinken din, men jeg klarer ikke holde kontroll på mitt eget hår engang." Superfint! Og supersøtt. Minst.

Og siden jeg nå er inne på temaet super, så har jeg nettopp oppdaget en ny superkraft som jeg har! Eller, jeg fikk den påpekt. Ikke bare kan jeg snakke superfort, synge "Alle fugler små vi er" TREstemt (vi har øvd altså, på jobb i helgen) og fortelle morsommere vitser enn de fleste. Jeg kan også skjegle (sjegle? Skjele?) med ETT øye! Jeg klarer fremdeles ikke å gjøre det med begge øynene, men det er jo minst tusen ganger bedre å kunne gjøre det med bare ett! Det er iallefall min personlige mening (og den kan ingen ta fra meg).

Dette blikket her:

Blir til dette:

Et til, litt mer closeup!

Hvis ikke det er en superkraft, så vet svarten ikke jeg hva som er det. Hypotiserende, på en måte. 

Over og ut, kaffigrut!

12 kommentarer

Jøss, ja jeg vil også påstå at det er mye kulere (og mer uvanlig) enn å sjele med begge øynene. Og håret...tja, du kler ihvertfall midtskill så det er i det minste noe, hehe ;)

Christian

12.08.2012 kl.22:41

Liker. Veldig godt innlegg.

A

12.08.2012 kl.22:44

A little bit of all that's swe:
Tusen takk for støtten. Som sagt kan jeg ikke med begge øynene, dette ble oppdaget i et (håpløst) forsøk på å sjele med begge øynene.
Og takk for det du, selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg er enig i at jeg kler midtskill. Jeg synes håret blir så tungt og flatt. Jeg har liksom "alltid" hatt sideskill på høyre siden.

A

12.08.2012 kl.22:45

Christian:
Takk :)

pt

12.08.2012 kl.22:47

Pen du er vennen

A

12.08.2012 kl.22:51

pt:
Takk :)

Christine

13.08.2012 kl.09:39

Syns du e søde me "gal professor" look eg. Og faktisk e d mar skills å sjegla me ett aua enn to, d e liksom sjegling for viderekomne:-) ps: du hadde fått stikka meg

I skinkå any time;-)

A

13.08.2012 kl.10:05

Christine:
Takk for de vakre ord Tjøst. Du kan få stikke meg anytime, hvor enn du vil.

Nina

15.08.2012 kl.21:44

Dette innlegget burde hatt varsel-trekant. Alle vet jo at jeg ikke takler øye-greier, og du vet jo og at jeg leser bloggen din.

A

15.08.2012 kl.21:47

Nina:
Jeg trodde ikke det var øyne generelt, men fysisk kontakt mellom fingre og øyne. Er det derfor du stirrer på puppene mine og ikke ser meg i øynene når vi snakker sammen?

Nina

17.08.2012 kl.20:39

Det stemmer. Også har du et par skikkelig snasne pupper også da, det skal sies!

A

18.08.2012 kl.10:59

Nina:
Det er jo faktisk et veldig godt poeng. Skjønner at de kan være distraherende i hverdagen..

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits