Besto burde være stolt!

Besto (aka mormor, for de som ikke snakker Aleksandrask) er veldig flink til å strikke.. (Der vet vi hvor mitt håndarbeidgen kom fra liksom. Hoho.) Og hun har laget flotte luer til meg og mamsen.

Så DET så! Flotte damer i flott lue.

Og ser du hvor utrolig spreke og sunne vi ser ut? Er faktisk på vei hjem fra trening vi gitt. Her er jeg lykkelig uvitende om hvor utrolig vondt jeg kommer til å ha i leggene de neste to dagene, bare fordi jeg glemte å tøye leggene skikkelig etter helvetesøvelse nr1!  Menmen. Mamsen har nå klart å lure meg med på noe som heter Bodypump i morgen.. Lurer litt på hvordan dette kommer til å gå, menmen. Blir spennende det. Hoho.

2 kommentarer

Karoline

26.10.2010 kl.23:29

Åååååh, for noen herlige luer!! :) Skulle ønske eg var flink å strikke! Eller sy! Eller lage mat! Eg kan visst ingenting som damer egentlig skal kunne :o

Flinkiser som trener da :) Syntes det e stress å få tid til alt mellom jobbing, spising og soving - men man må vel bare prioritere. Eg prioritere stort sett sofa, TV og litt sjokolade :D

A

27.10.2010 kl.00:53

Karoline:

Jeg kan ikke noe av det heller, bare later som om jeg kan sy. Og matlaging er greit, men det pleier L å ta seg av :) Heldigvis.

Jeg hadde aldri kommet meg på trening hvis ikke mamsen dro meg med. Det kan jeg love.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits