Husvertene <3

Det som er så greit med der jeg bor er at jeg har verdens snilleste husverter. Rett og slett så enkelt er det.
De er i slekt med meg, så de er vel egentlig forhåndsprogrammert til å elske meg, men de kunne jo faktisk valgt å la være hvis de ikke ville det eller hvis de synes jeg var en totalt dust. At noen skal synes at jeg er en dust er jo ganske vanskelig å tro, men hvis de hadde villet så hadde de kunnet. For å si det sånn. 
Jeg leier sokkelleiligheten til mamma sin kusine og mannen. Som sagt, slekt. Det eneste er at jeg har sånn ca 0 % kontakt med den delen av familien, så jeg hadde ikke hilst på de før jeg flyttet inn. Men det var null problem.

Karin er en (ganske liten) dame med stort hjerte og eksemplarisk fantastisk god humor (like bra som min, og det sier ikke rent lite!) og Lars tror jeg er den snilleste og roligste mannen som noen sinne har satt sine bein på denne jord. Og nå sier ikke jeg snill fordi jeg ikke kommer på noe bedre, men det er faktisk det beste ordet til å beskrive han. Han er så gjennomsyret (i mangel på bedre ord) snill at jeg er sikker på at han aldri i hele sitt liv har gjort en flue fortred. Eller kanskje en flue, men du skjønner hva jeg mener.

De er så greie at gjennom de snart tre årene jeg har bodd her hatt følgende fordeler:
  • Svinebillig leie
  • Gratis/sinnsykt billig ved
  • Lån av bil til storhandel
  • Henting  på fergekaien når jeg kommer fra Bergen og har med meg tonnevis av bagasje
  • Invitasjon til middag, kaffe, kaker, dessert osvosv
  • Gratis nett når Netcom sitt mobile bredbånd suger (sånn ca alltid)
  • Fine pyntekrukker foran døren
  • Gratis lån av vaskemaskinen når min tok kvelden og sa god natt
  • Gratis trekkspillmusikk på alle døgnets tider (kan faktisk være både positivt og negativt)
  • Og for ikke å glemme godt selskap når jeg har vært litt ms Lonely
 

Med andre ord har jeg veldig snille husverter.
Det eneste som er litt vanskelig er når jeg skal låne bilen. For når jeg kjører andre sine biler stresser jeg. Og når jeg stresser gjør jeg en av to ting. Enten baker jeg eller så blir jeg veldig varm. Og det er litt vanskelig å bake når jeg skal kjøre bil. Derfor blir jeg varm. Og når jeg blir varm liker jeg f.eks. å skru ned vinduet i bilen for å få litt fersk luft på mitt smukke ansikt.
Det er der det dumme kommer inn. For når jeg prøver å lukke opp vinduet så ender jeg opp med dette:


Og du kan tenke deg at mitt allerede høye stressnivå øker betraktelig når jeg kjører avgårde, aner fred og ingen fare og plutselig sitter med HALVE bilen i hånden i heftig tro om at jeg har ødelagt hele bilen. Typisk meg liksom! 
Heldigvis viste det seg at jeg dette var et kjent problem, og at bilen fremdeles kunne kjøres, til tross for mitt hærverk. 

Det jeg egentlig skulle gjøre var å legge ut bildet, men så ble dette en hyllest til mine fantastiske husverter istedenfor, jaja. Aldri så gale at det ikke er godt for noe! Som Mams så fint og klokt sa en gang for lenge siden: "hvis den bloggen din skal handle om folket rundt deg også så bør du jo nesten nevne Karin og Lars også snart". Så nå er det gjort.

Har ikke noe bilde av Karin og Lars, så jeg avslutter med et selvtegnet portrett av det fantastiske radarparet.2 kommentarer

Karoline

26.03.2010 kl.08:53

Aw, høres ut som de perfekte husverter i mine ører :-) Du kan ikke flytte derfra med det første, for de neste husvertene kan være skumle og ta skyhøy leie og det som verre er.

Ikke særlig pent å nesten rive bilen i to, spesielt siden det ikke e din bil! :p Kan nesten kjenne det hysteriske anfallet som kommer når man oppdager en så fatal feil o.O

Hihihi, du e så morsomt x)

A

26.03.2010 kl.20:02

Karoline:

Jeg har vært å levert inn oppsigelsen nå, så det er nok no going back. Og de neste husvertene er foreløbig mamma og pappa, og de bare kjefter jeg på hvis de er teite med meg. Ikke det at de pleier det altså, de er generelt sett relativt greie.

Det var faktisk ikke noe gøy. Tenk om døren hadde falt av! Og så kunne jeg falt ut (i fart seffs) og rett og slett blitt overkjørt av en trailer og dødd. For tenkt! Synes ikke det er noe morsomt med det faktisk.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits