En skikkelig koselig kveld faktisk

Jeg trodde denne helgen kom til å bli et levende helvete. Med to småbrødre i alderen 12 og 16 år er det ingen lek å være barnevakt skal jeg si dere. 
I kveld var planen egentlig ganske enkel:
1. Middag og koselig snakking med besto.
2. Kjøre besto til Sartor, treffe besten, si hei.
3. Anders skulle kjøpe seg et nytt spill, Audun skulle kikke og jeg skulle innom Sparkjøp å kjøpe hvite støvler (fikk beskjed om at vi trenger det til når vi skal på føden i Uganda. Hjelp).
4. Peppes pizza. Hadde sånn studentgreie som skulle gi oss gratis nachochips. Pluss litt ekstra kos.
5. Kjøretur hjem.
6. Avslappende kveld.


Det var altså planen. Og den gikk jo bare rett i dass.

1. God mat, koselig snakking. Men så var det ryddingen. Og ikke minst OPPVASKEN. For et styr. Mildt sagt. Det endte med slossing, tårer, sutring og dype samtaler. Endte jo godt, men jeg trodde ikke det var så vanskelig å få to gutter til å ta en oppvask!
2. Audun har funnet seg en vitsebok. Trengs ikke flere kommentarer egentlig. 
3. Støvlene var ikke i min størrelse, så endte opp med en størrelse for stor. Kanon. Anders fikk kjøpt seg det ps3 spillet han ville ha, men Audun bestemte seg også for å kjøpe seg et ps3 spill, så jeg så bare katastrofen komme sigende senere på kvelden når det ble slossing om playstation og tv. 
4. God pizza, men dagens tips: SJEKK REGNINGEN FØR DU BETALER! De har klart å få oss til å betale 50 forbanna kroner for en jævla kurv med chips og en liten skål med salsadip. Gjett om jeg skal kjøre ut igjen på Sartor imorgen å få igjen mine 50 kroner!
5. Helt greit. Lettere med en gutt i fremsetet og en i baksetet enn å ha begge to bak. Dagens lekse nr 2.
6. Det ble faktisk avslappende. Vi gjorde en avtale på peppes om at Audun skulle få ha playstationen i kveld og at Anders skulle få ha den i morgen. Avtalen ble faktisk overholdt (!!), og jeg har fått sett noen episoder med Nytt på Nytt og Bondi Beach på nrk nett-tv. Happy days.

Konklusjon:
Jeg skal ikke bli tobarnsmor med det første. 


ÅÅÅ! Så søte!

3 kommentarer

Tante Jul

20.02.2010 kl.09:24

Mine ER søte. Men jeg er helt enig i at du like gjerne kan vente en stund. Kanskje ikke fullt så lenge som jeg gjorde, bare.

gulltopp

20.02.2010 kl.11:28

12 og 16 , herlig alder! :)

Hihi.. :) Det er jo egentlig nå du burde blitt tobarnsmor, for da er du kanskje klar til å takle denne tiden om 12 år... Best å ikke være for gammel når den tid kommer... Hehe! =)

A

20.02.2010 kl.12:29

gulltopp: Åneidu. Jeg har tenkt å vente lenge med det. Skal jeg love deg

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits