Besten sin 75-års dag i bilder

Dette er vel mest et innlegg for de spesielt interesserte (mamma og Tante S), men alle andre er også velkommen til å lese og kommentere så mye dere vil. Bare ikke sleng dritt om familien min, da må jeg finne deg og gjøre noe stygt med deg (f.eks. bæsje i postkassen din). Og jeg liker helst å være snill og grei.
Før vi dro avgårde for å feire at Besten er enda et skitt nærmere 80 var det stor stemning i heimen. Her ser du mine brødre Anders og Audun og meg. Som du ser gleder vi oss vilt, og er så utrolig glade for å endelig få en sjanse til å ta av joggebuksene og på med dress/kjole/høye hæler. 
Her er brusen vi drakk. Grunnen til at dette er dokumentert er at min bestemor fikk oss til å TØRKE STØV av alle disse flaskene. Var det noe støv på de? Nei.. Hvorfor skulle det være støv på de? Ingen aning, de kom rett fra butikken.. Men TENK HVIS det hadde vært støv på de, hva hadde da gjestene trodd om oss? "Herregud, her inviterer de på stort besøk, og så har de støvete brusflasker?"

Og siden dagen ble feiret på et bu og service-senter hadde de alle de essensielle tingene på plass, blant annet spriten. Denne kunne brukes til å desinfisere hendene eller for å sprite opp colaen. Den ble iallefall brukt hyppig av meg gjennom hele kvelden, gammel vane er vond å vende. 
(Siden dette teller som reklame, så satser jeg på at Antibac sender meg tonnevis med hånddesinfeksjon som takk)

Audun stever. For de som ikke vet hva et stev er (stakkars mennesker) så har wikipedia en fin definisjon på det. Besten er veldig flink til å steve, og han prøver veldig å få oss småttiser til å lære å sette pris på det også. Jeg setter pris på et godt stev altså, men jeg setter enda mer pris på å slippe å gjøre det selv. Audun er ikke så heldig, men han er ganske heldig som har fått gått i lære hos besten for å lære å steve. For besten er flink. Føler jeg gjentar megselv her, menmen,
På slutten av det stevet Audun stevde (å steve, stever?) skulle han si "BANG", og det måtte jo selvfølgelig etterfølges av et aldri så lite hopp. Og som den fantastisk flotte fotografen jeg er fikk jeg tatt bilde midt i hoppet. Kred til meg altså.
Jeg har også masse fine bilder av gamle folk som synger og danser, men siden jeg antar at de ikke leser bloggen min, satser jeg på å heller distributere de på gamlemåten, altså papir.

2 kommentarer

Nina Helen Munck

20.02.2010 kl.00:02

Jeg søke opp "Steve" på wikipedia. Er du KLAR OVER hvor mange defisjoner det er på Steve?

For det meste menn fra 1800-tallet. Virkelig festlig må jeg si.

A

20.02.2010 kl.00:05

Nina Helen Munck: Jeg linket jo til det i innlegget mitt jo!

Det er på en måte litt som et dikt som synges.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits