Sånn er det bare


Jeg fikk altså Nintendo DSen min i posten. Sammen med Zelda og The New Super Mario.
Det gjør at jeg er max usosial.

Den tiden jeg ikke tilbringer i sofaen med mitt nye leketøy tilbringer jeg i sofaen der jeg klager over fysioterapeuten min. Han som jeg før synes var kjempesøt nå går under kallenavnet "sadisten". Ikke faen om jeg gidder å barbere leggene for det mannfolket der igjen. Håper han stikker seg på stubbene mine! Jeg går til behandling der 2-3 ganger i uken og går nå rundt med kronisk gangsperr. Det er vanskelig å kjenne om smertene jeg har i begge beina er pga operasjonen eller pga gangsperren. Det at han har funnet ut at jeg er hypermobil både i knær og ankler, går feil, på en måte mangler (!!) en lårmuskel og at han går inn for å fikse mine deformerte bein gir han bare akkurat nok plusspoeng til at jeg fremdeles smiler til han. I tillegg til at han liker Kaizers, det er jo alltid bra. 

2 kommentarer

The Teller

19.01.2010 kl.07:42

Zeldaaaaaaaaaaaaaaaaa! Snart runder jeg Phantom of the hourglass og skal kjøpe det nyeste. Jeg ser for meg at det blir mye spilling!

Karo

19.01.2010 kl.20:25

Åh, eg ble bare supersjalu no! Vil SÅ ha Nintendo DS! Eller helst vil eg ha den gamle Nintendo TV-spillboksen kor man kunne spille Super Mario 3 ;)

Fysioterapeuten din hørtes ikke ut som en venn, kanskje du må få deg en ny en :p

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits