Siste ønskelisten

Siden det nå er kun 8 dager til jul er det på tide med siste finish på ønskelisten. Og så er det ganske greit at den ligger på fremsiden, sånn at alle kan se hva jeg ønsker meg.

Penger! (Sparer på BSU, til Uganda og til seilbåt, så cash is king!)
Ting til Uganda (pakker med hansker, desinfeksjonssprit, vaskeservietter, ballonger, tusjer og andre ting vi kan gi til ungene)
Sett med øretelefoner og mikrofon (sånn som pilotene har) til å bruke med Skype når vi er i Uganda.
Webkamera som kan settes fremme på skjermen. Har et som kan stå på bordet, men har på følelsen av at det er adoptert av min lillebror.
Vase (i gjennomsiktg glass)
Sokker
Truser
Fred på jord
Hushjelp
Gavekort på massasje, ansiktsbehandling eller lignende
2 timer med pc, internett og fri bruk av et kredittkort (nettshopping!)
Nemi sin tegneseriebok 3 og 4. (Har 1 og 2)
Varmeflaske
Fine opplevelser (gavekort på kino, konsert osv)

Den blir veldig liten i år, for jeg ønsker meg egentlig mest penger siden det er så mye å spare til. Jeg synes det er kjempekjedelig å gi penger selv, men det går garantert til en god sak! Hvis det er kjedelig å gi norske kroner funker ugandiske shilling og amerikanske dollar også bra.


God og rund i kinnene der ja. Fra familiedagene i juletreskogen i 2007.

2 kommentarer

Ingrid

15.12.2009 kl.16:56

Jeg har tatt på det lokale vaksinasjonskontoret. Prisen blir på 1550 kr til sammen for 4 sprøyter + drikkevaksine. Men så skal jeg i tillegg ta hepatitt en gang til for å bli immun resten av livet, og vi skal ha malariatabletter for 3 uker. Så da blir det dyrt.

Lasse

18.12.2009 kl.07:37

Tror du kan drite i å ta med desinfeksjon til Ugg ugganda.. Det er alcohol, kanskje registrert som legemiddel også siden det er 85%.. I Norge er alt over 60% registrert som ulovlig import. Mitt råd er å IKKE ta med desinfeksjon av noe slag til ugg ugg..

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits