Mitt siste refleksjonsnotat

Nå er mitt siste refleksjonsnotat skrevet, og som tidligere er det kun svada og tull som står der.
Heldigvis trenger jeg aldri mer å reflektere i ordnede former lengre.
Min refleksjon skal fra nå av kun foregå i kaotiske tilstander, uten noen holdepunkter i fakta, forskningsbasert kunnskap eller pensum.
Det har dere mitt ord på.

refleksjonsnotat

Og jeg skal forresten jobbe ekstra på legevakten i Bergen i julen, så bare hold dere friske!

Update 26/11:
Må si at hvis jeg stryker på bacheloroppgaven kan jeg bare bli skuespiller istedenfor. I dag fremførte jeg en oppdiktet historie (men den KUNNE vært sann) med sånn innlevelse at jeg er sikker på at mitt publikum mine medstudenter satt med klump i halsen og tårer i øyenkroken over den ekstremt vanskelige etiske situasjonen jeg hadde opplevd. Det var rørende, engasjerende og ikke minst opprivende. Guri malla, jeg kan virkelig overbevise. Håper ikke læreren min leser dette.
Og hvis noen fra lærerstanden leser dette, så kan jeg bare si følgende:
Bare dropp hele refleksjonsnotatet! DET ER BARE TULL!! Jeg vedder på at minst 50% av de refleksjonsnotatene som blir levert inn for hver praksisperiode bare er oppdiktet. Selvfølgelig opplever vi ting vi reagerer på i praksis, men er det ikke bedre å diskutere dette muntlig enn å måtte følge et ferdig oppsett på hvordan vi skal reflektere? Jeg tenker iallefall mye bedre når jeg får bruke snakketøyet enn når jeg må skrive det ned med tekst, tenke over formuleringer og antall ord. Det er bare å lese denne bloggen, det meste av det jeg skriver her er bare tull, mens det som kommer ut av munnen min er ekstremt smart og velformulert. Det kan alle som noen gang har klart å putte en 50-øring på meg skrive under på.

3 kommentarer

Caroline

17.08.2010 kl.16:19

Hei. Jeg skriver selv refleksjonsnotat fra sykepleie praksis nå. JEg ble veldig nysgjerrig på min. Noen mulighet for at jeg kunne fått lest de? mvh Caroline

A

20.08.2010 kl.00:35

Caroline:

Skriver du refleksjonsnotat nå? Har du vært i praksis i sommerferien?

Vil ikke dele ut til folk jeg ikke kjenner. Vil ikke at noen bare skal kopiere og levere inn mitt arbeid.

caroline

23.09.2010 kl.15:39

Hei igjen. Jeg er i praksis nå i folkehelsearbeid. Jeg har praksis på helsestasjon og fødeavdelingen. Da skal vi skrive refleksjonsnotat fra disse. Jeg bare lurte på hvordan du hadde gjort det? :)

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits