Ja, vi har faktisk samme foreldre

facebook
Anders, Audun og meg. Colchester 1998

I min nærmeste familie er det et ekstremt morsomt fenomen, som desverre holder på å forsvinne. Når Audun var så stor at han begynte å få skikkelig hår (ca 1 år) kom det nemlig ut rødt hår på toppen av lillegutten. Når mamsen og papsen fra før har 2 unger, der den ene ser ut som om hun er adoptert fra Hellas/Tyrkia/Iran/Spania/Pakistan (take your pick) og den andre ser ut som om han er født innerst i en fjord og bak en dal i dypeste Norge er det kanskje litt vanskelig å tro at alle vi tre faktisk har samme far foreldre.
Men når vi ser på bilder fra senere tid ser vi at de to små har forstått saken og innsett at mørkt hår faktisk er kulest. Når guttene i tillegg ser ca prikk lik ut som papsen når han var liten og jeg ligner på mamsen sin del av slekten blir jeg betrygget på at vi faktisk har samme foreldre. (Selv om det er ekstremt morsomt å erte Audun og si at han er adoptert. Helt til han begynner å grine, da er det ikke så gøy lengre.)

dsc02038
Søskenlikhet?

PS:
n80292030117279599819
Audun når han var 1 år. Han må ha vært TIDENES søteste lille Dumbo-Yoda-troll. De som ikke ble sjarmert av de store brune øynene må være kalde som stein. Tror vi alle er glad for at han vokste inn i de ørene, eller at ørene vokste inn.

2 kommentarer

Lotte

23.10.2009 kl.01:19

Jeg ble mer sjarmert av håret jeg! Hælledussan, så ut som om han hadde fått en haug med ballonger gnidd inn i håret sitt, ihih ;D

tinus

23.10.2009 kl.13:27

Hehe, sånn har vi det hos oss også. Min søster har arvet pappa sine mørke trekk (han er 100%norsk, vet ikke hvor de mørke trekkene kommer fra) og hans kraftige benbygning (nei jeg sier ikke at hun er feit, hun er bare kraftigere bygd enn meg), blir fort brun og har brunt hår. Mens jeg derimot, er bleik, har alltid hatt en pinglete og spinkel benbygning, blir ikke særlig brun sånn i forhold til andre, og har lyst hår og fregner..

Jeg har faktisk spurt pappa en gang om han var min virkelige far, men jeg tror han ble litt lei seg da, fortsåelig nok!

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits