Litt seriøs shopping med Trine

Jeg skulle være med Trine på shopping i dag. Det vil si at hun skulle shoppe og jeg skulle være hjelper, og kanskje se litt etter et brunt belte. Siden jeg er min mors datter er det ikke alltid like lett å holde lommeboken i vesken når det ene flotte etter det andre dukker opp, men jeg kjenner at jeg er ekstremt stolt over hvor lite jeg kjøpte når jeg tenker over alt det jeg ville kjøpe.
Jeg drar til London på søndag og jeg tenkte nøye igjennom hva jeg kunne finne der vs det som hang på stativene her hjemme. Det betyr at jeg hadde et relativt beskjedent antall poser, mens Trine ble sliten i armene av å bære alle sine. Helt tipp topp altså!
Og siden jeg er så kul og trendy (og det er så skjeldent jeg kjøper meg noe nytt, siden jeg for det meste er blakk) må jeg jo vise frem mine nye innkjøp:

dsc02983
Ekstremt behagelige sko. Kjøpt på DNA for en billig penge. Jeg sto lenge og vurderte hva de kan brukes til, og jeg fant ut at disse skoene passer til ca hele klesskapet mitt. I tillegg er de veldig fine og de er lave, noe som betyr at jeg ikke kommer til å vrikke foten når jeg har litt vin innabords. Et ekstremt bra kjøp, om jeg så må si det selv.

dsc02987
En hvit skjorte/tunka greie som også var veldig behagelig. Den er litt gjennomsiktig, men det går fint med en singlet under. Denne kostet heller ikke skjorten (Haha, tok du den??) og jeg tror den blir fin til mørke jeans, så dette var jo rett og slett et røverkjøp. Kjøpt på Vero Moda (ekte fashonistas skriver vel hvor tingene er kjøpt?)

dsc02986
Undikker kan man aldri få for mye av. Iallefall ikke de som er på salg, eller som er så fargerike som disse. Jeg kjøpte også en trepakning med innoverundikker, men jeg har ikke stort behov for å vise frem ting som skal inn i rumpesprekken min på bloggen, så da får jeg heller dele denne informsjonen med dere. Tror kanskje innovertrusene var det dårligste kjøpet jeg gjorde i dag, siden de nesten aldri blir brukt, men undikk er undikk!

dsc02988
I den siste butikken vi var i (Voice of Europe) fant jeg et fint, brunt belte. Det var en helt ok pris på det, og når jeg kom i kassen viste det seg at det faktisk var 50% avslag! Jeg er bare litt småblind innimellom, så det er ikke alltid like greit, men det er alltid veldig greit med sånne flotte overraskelser. Og siden beltet var på supersalg, så gjorde jo det at det ikke var så farlig om jeg kjøpte alt det andre også.

Og denne dagen kunne jo blitt veldig mye dyrere også, siden jeg holdt på å glemme igjen brillene mine i prøverommet på HM. Men siden jeg fant de igjen så gikk jeg jo faktisk i pluss på denne shoppingdagen. Det er så greit å kunne lage sånne forklaringer og regler på økonomien.
Jeg brukte masse penger, men siden jeg ikke mistet brillene mine og måtte kjøpe nye, så gikk jeg i pluss. Egentlig så tjente jeg penger på å gå på shopping med Trine i dag! Enkelt og greit :)

4 kommentarer

Carina Ustad

06.07.2009 kl.19:18

SV; Tusen takk. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bli jeg. Kanskje barne og ungdomsarbeider..

Jorunn

06.07.2009 kl.19:41

Herlig... elsket skjorten...Jeg har selv noen lignende sko som jeg kjøpte på din sko for leeeeenge siden. Kan brukes til alt. ;)

Lille snille tante

07.07.2009 kl.11:04

Heisann prinsesse, håper virkelig at du har litt gryn igjen til London-turen vår, slik at vi kan shoppe litt der borte også! Gleder meg masse, masse! Spise sushi og shoppe og spise thaimat og shoppe og spise indisk og shoppe og spise....og shoppe...., det blir knall!

A

07.07.2009 kl.22:55

Jeg har spart opp penger til London shopping, så ikke vær redd ;) Disse skoene og skjorten kommer du garantert til å se meg masse i på turen, så ikke vær redd for det :)Jeg og gleder meg MASSSE!

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits