Jeg føler på friheten

dsc02981

Enda en dings å henge i nøkkelknippet mitt. Jeg kjenner at jeg er fri og deilig og kan gjøre nesten hva jeg vil nesten når jeg vil. Bilen står i garasjen (eller, utenfor, men ikke si det til pappa!) og jeg har store planer om å handle inn store mengder mat senere i dag. Må bare slappe av litt hjemme først.
Resten av familien er vekkreist og jeg kjenner at det er litt greit og litt lite greit samtidig. Litt greit å kunne ha huset for seg selv uten å måtte ta hensyn til Tour de France og Star Trek (jeg sover i tv-stuen), men jeg savner de litt også. (Håper de kjøper noe fint til meg!)

Driver også litt snikreklame for Gymo.no her (bare en tilfeldighet altså, så det når bildet var lagt inn på maskinen), så hvis noen trenger stetoskop, søsterur, navneskilt, uniformsklær eller sykepleiersaks så kan det bestilles derfra. Jeg har iallefall alt mitt utsyr derfra.
(Pluss i boken nå Marius?)

2 kommentarer

Martine

06.07.2009 kl.20:09

Hehe, jeg er også alene for tiden! KJæresten er på guttetur - og det er egentlig litt deilig å ha leiligheten, men ikke minst bilen for meg selv.. Men jeg savner han litt også da - greit at han snart kommer hjem nå..

Marius

05.08.2009 kl.12:10

Wow! impressed!:D haha! thanks!dobbelpluss!:D

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits