En utrolig deilig og koselig helg

Som tidliere nevt var vi på Solstrand hotell i Os (40 min utenfor Bergen) i helgen for å feire at Besto er enda et rundt tall nærmere 100. Hun fylte 70 år 28 februar, og det skulle feires hele helgen.

Meg og Lasse kjørte ned på fredagen, og kom i god tid før middagen. Da var Besto, Besten og mine to småbrødre allerede kommet. Vi brukte noen timer i badet. Det var mildt sagt helt fantastisk!

boblebad1
(De ba meg sitte modell, men jeg takket nei. Derfor måtte de ta til takke med denne damen. Stjålet fra nettsidene til Solstrand.)


De hadde et "vanlig" basseng, et stooort boblebad, et stort utendørs veldig bra oppvarmet basseng, en isbadekulp og tre forskjellige badstuer å velge mellom. Det var forskjell på temperatur og luftfuktighet i de, og de var kjempedeilige.
Hele velværeavdelingen (som det så fint kalles) er innredet med masse store vinduer og flotte fliser.

saunasquare
(Rommet med inngangene til de forskjellige badstuene og isbadekulpen. Også stjålet fra nettsidene til Solstrand.)


Middagen på fredag var veldig fancy. Kanskje litt for fancy for oss vanlige dødelige, men den smakte veldig godt. Middagen på lørdag (festdagen) var helt fantastisk. Husker ikke hva det var, men det var veldig godt.
Og frokost og lunsj er også verdt å reise dit bare for å spise altså. Det var buffet med ALT du kan tenke deg mellom himmel og jord, spekemat, skinke, blåskjell, reker, krabbeklør, frukt, rømmegrøt, you name it. Det var til og med dessert til lunsjen. Og når Aleksandra kan spise sjokoladepudding og ostekake klokken 1 på dagen blir Aleksandra veldig glad.

restaurant
(Resturanten. Fremdeles stjålet fra nettsiden til Solstrand)


På lørdag spiste vi i et eget rom som heter Peisestuen. Der var det kun oss 9 VIPs, og vi hadde egen serveringsdame. Ganske fancy. Audun sang en sang som Besten har skrevet (som i all hovedsak handlet om at Besto er snill som tar seg av Besten vår), og så sang Besten en egenkomponert sang han også som handlet om at han var veldig glad i Besto vår. Sånn det skal være :)

Vi var et lite, men ekstremt eksklusivt selskap. Det var Besto (seffs, bursdagsbarnet), Besten, Mamma, Tante Siri, Pappa, Meg, Lasse, Anders og Audun. 9 stk. Akkuratt passe.

Litt bilder:

dsc02711
Jeg er veldig facinert av badehetter. Ikke egentlig så rart når jeg kler de så bra som jeg gjør.


dsc02715
Besten og Besto. Det som er ganske utrolig med dette bildet er at det er av Besto ved middagsbordet UTEN at hun tygger. Alle de andre bildene jeg har av Besto når hun er med et bord er hun midt i et tygg.

dsc02717
Besto fikk seg et slags telt/sovepose greier. Til å bruke når hun er på hytten og det er litt kaldt, men hun fremdeles vil sitte ute.

dsc02720
Besto, Anders (aka miniputt lillebror) og mamma. Vi kjørte stil og drakk champis (ja, ekte, ikke bare bubbly) på hotelrommet før det var middag.

dsc02722
Papsen og meg.

dsc02725
Audun (aka redhead lillebror) og Besten synger til Besto.

Den eneste jeg ikke har klart å forevige på "film" er Tante Siri. Men hun har fått et helt eget innlegg, så det bør egentlig være greit :)

Stor eller liten familie?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits