Tidsklemmen!

Hvem skulle trodd at jeg som en 20-åring av tekno-generasjonen ikke har tid til å blogge så ofte jeg skulle ønske?

I dag er jeg på min 6. dag på jobb i strekk. 2 dager av de har vært betalt, men de 4 andre har vært "læresituasjoner" (praksis). Jeg har to gratis arbeidsdager igjen, og så er det heldigvis helg. Jeg liker å tenke på de som at jeg jobber gratis, men folk driver hele tiden å minner meg på at jeg faktisk betaler for å jobbe! Jævla studielån.. Jaja, jeg får jo absolutt det jeg betaler for. Helt fantastisk hvor mye jeg lærer.

n72882514914307761881

8 dager i strekk på jobb er ganske heftig for en hver person. Iallefall når det er snakk om så mye info, mange pasienter å forholde seg til, nye prosedyrer, pårørende, leger og kollegaer å forholde seg til. Da er det nesten litt deilig å komme på min "vanlige" betalte jobb der jeg kjenner alle rutiner og brukere og de fleste medarbeiderne. Og ikke minst bygget!

Jeg har ikke tallet på hvor mange ganger jeg har gått meg vill i gangene og de forskjellige avdelingene. En dag skulle
jeg i underetasjen, går ned trappene med nesen begravet i listen, lukker opp en dør (fremdeles mens jeg studerer arbeidslisten), går gjennom døren. Og vips smekker døren igjen bak meg og jeg står utenfor bygget. På andre siden fra basen og jeg må traske rundt hele bygget for å komme meg inn og til dit jeg skulle. Jaja, sånn er det å være student.. Håper jeg..
Det hjelper vel ikke at jeg har retningssans på linje med en mosedott. Og en mosedott ligger i ro hele dagen, så de trenger ikke rettningssans, mens jeg skal bevege meg rundt. Så det hadde vært greit med litt retningssans her. Menmen, jeg kan ikke få både utseende og retningssans. Det hadde ikke vært rettferdig mot alle andre :)

Utseende eller retningssans? Hva har du og hva hadde du valgt hvis du kunne velge?
Går du deg vill i offentlige bygg?

n51236773212052875718


Men helgen blir deilig!
Fredag kjører jeg og Lasse til Bergen for å feire 70års dagen til Besto.

img0082

Hele helgen blir feiret på Solstrand Hotel & Bad i Os utenfor Bergen. Der har de basseng, boblebad, badstue og masse annet bra, så det blir gode greier. Når Besto fylte 50 år og jeg var noen måneder gammel feiret vi også dagen der. Ikke det at jeg husker så mye, men jeg har sett bilder. Og de innebærer et basseng og Besto som kaster en ball på fotografen. Så jeg tror det blir bra.

Så helgen blir full avslapping og opplading til enda en kjempehektisk uke.

Bildet over av Besto tok jeg forresten på Sartor senter for en stund siden. Jeg synes ikke hun ser ut som om hun er 70år.. Men det er vel fordi hun er Bestoen min, og verken hun eller Besten kan bli gamle. De ligner iallefall ikke på noen av de gamle folkene jeg har å gjøre med på jobben. Men så er det vel en grunn til at de får hjemmesykepleie også.

Ser du at Besto er 70 år?
Kaller du bestemoren din for Besto, mormor, bestemor eller noe annet?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits