Min snille lille Tante

Siden Tante Siri var første (og eneste, så langt) til å svare på "special request" innlegget mitt, så er hun den første som får ønsket sitt innvilget :)

Hun ville at jeg skulle skrive ett innlegg om min snille lille tante, altså hun selv.

n6473155291083349282


Det at hun blir kalt for "liten" er bare en sannhet. Hun ligger vel på rundt 150cm over bakkenivå et sted. I bilen hennes står det faktisk at ingen under 158cm kan sitte i passasjersetet hennes, men hun kan selv kjøre bilen.. Selv om hun er godt under 158.

Tante har alltid vært forbundet med spesielt tre ting for meg. "Stjernebil", kinamat og kino.

lissabongomercedestour129mercedes

I mine yngre dager kjørte Tante Siri rundt i et vidunder av en bil, som så sånn ca sånn ut. Setet var så lavt at hun måtte sitte på en liten pute når hun kjørte, men hun kjørte ganske bra fordeom.
Når jeg var liten het det ikke Mercedes, men stjernebil! Du kan tro det var flaut når læreren i 6-års gruppen spurte om vi visste hva en sånn bil med stjerne forran het, og jeg kry og stolt roper "JA! STJERNEBIL!"
Det var da tydeligvis feil....

Punkt nr 2 og 3 (kinamat og kino) er egentlig bare det sosiale meg og min tante alltid har hatt. Helt fra jeg var født har hun alltid vært innom. Vært barnevakt, sunget nattasanger for meg ("kan du være stille tante? Jeg prøver å sove.."), tatt meg med på kino og ut for å spise, ABB/Nera dager, jentegangen og Dolly.

dsc01905


Når jeg var liten (altså baby liten) og mamma leste til eksamen kom hun og Besten på besøk til meg med et instrumentsett. Det var en blokkfløyte, sånn mini-blåse-trekkspill, en tromme og en xylofon. Vi hadde en fin konsert, men dagen etterpå når Tante kom så spurte hun hvor instrumentene jeg hadde fått var blitt av. "Høøøøøyt oppå skapet", var mitt svar..

n6473155295158049770

Av en eller annen utrolig rar grunn er denne flotte damen singel. Ja. Helt utrolig, men sant!
Så alle flotte mannebein kan sende meg en mail, så skal jeg videreformidle mailen!

Jeg tror min tante er verdens kuleste tante. Rett og slett!
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits