Komf i Bergen

Siden min lillebror da liksom skal være voksen nå tok meg og min kjære turen til Bergen for å feire dette.
Det var en veldig koselig helg, med masse besøk av slekt jeg ikke har sett på lenge, lenge, lenge.
Noen høydepunkter:
(trykk på bildene for større versjon)
img0003

Noen som sa verdens mest fotogene søskenflokk? Dette bildet er fra utenfor akvariet etter vi er ferdig. Teite folk som kun selger batterier i souvenir butikken, som vi må igjennom ETTER vi har vært der inne. Det er lov å tenke..?? Kanskje selge de i bilettluken?? Vi brukte absolutt lengst tid i den kummen som er med en gang du kommer inn. Kult å prøve å fant flyndrer og å klappe kråkeboller og sjøstjerner ;) Ellers var det godt og varmt i den tropiske avdelingen, og apene var absolutt søtest ;)

img0012

Søstrene Solli (mine kusiner altså) på "voksen søskenbarn treff" på pastasentralen. God mat og kjekke folk, selv om ikke alle kunne ta seg en øl pga sjåfør duties og obligatorisk seremoni neste morgen

img0013

Min kusine Nina og hennes meksikaner Eric. Fremdeles på pastasentralen. Veldig gøy med spansk, iallefall for oss som ikke skjønner en dritt av det :P hehe, men da er det bra at folk snakker engelsk!

img0015

Obligatorisk beer-pose! Mine fettre fra Egersund

img0016

Meg og lillebror måtte jo også seffs pose litt :) Ta det med ro mamma, det er Øyvind sitt glass. Vi demonstrerer de to mest utbredte posingene på fest. Anders viser den snajsne "frem med drikken" og jeg den populære "Peace!" posen. Det skal også sies at jeg faktisk kjørte den kvelden!

anders

De to bildene jeg fikk av Anders under seremonien! Han er altså markert med rødt, sånn i tilfelle det er litt vanskelig å se han. Vi får også en flott studie av besten sin påbegynnende måne.

Alt i alt var det en flott helg. Utrolig god mat, masse gode kaker, to fantastiske sanger og et sitat som kommer til å være hugget inn i hjernebarken til de som var der for evig tid. Det kan være noen holdt tale også, men siden jeg sovnet midt under festlighetene gikk jeg glipp av det (jeg skylder på for mye mat). Det er ikke å anbefale noen å sovne i bunad. Det blir veldig varmt.

Jeg og Lasse kjørte fra Begen i 7-8 tiden. Vi måtte innom meg igjen og hente et kamera og så innom han og hente en pc! Alvorlig talt, hvem glemmer pcen sin?? Det er jo som en forlenget kroppsdel! Menmen.
Vi traff rett på alle fergene, og hadde et fint håp om å rekke 0010 fergen til Tau, men så måtte jo selvfølgelig den ene tunellen inn til Stavanger være stengt med "kollonekjøring", fordi det var en liten kostebil som holdt på der inne.
Neste fergen gikk 0120, så jeg fikk en flott guidet tur av Stavanger. Jeg fikk se horestrøket (uten horer), en gjeng med russ som var ute og drakk på en søndag (en søndag!! Drev vi med sånn?? Nei!! Var vi ansvarlige og la oss klokken ti hver kveld gjennom hele russetiden?? JA!!), verdens ekkleste do på en shellstasjon der vi kjøpte brød (det hang en liste over når det sist var vasket, 16/4!!!) og så stilte vi oss bakerst i køen for å komme på fergen (vi var nr 3). Etter ti minutter sovnet jeg, og plutselig var vi hjemme.

Heldigvis skulle jeg på seinvakt neste dag, men jeg synes litt synd på min kjære som måtte opp klokken 6 neste morgen.
Stikkord:

Én kommentar

Ane

01.05.2008 kl.12:34

Takk for sist. Fint å få oppklara den "kolonnekøyringa", eg lurte litt då eg såg smsen din om natta. "Kva fjellovergang ligg mellom Bergen og Stavanger?" liksm.

Skriv en ny kommentar

A

A

28, Bergen

Jeg pleide å være kul, men så ble jeg mor. En noe motvillig mamma-blogg.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits